Waar en wanneer u wilt advies met videobellen en schermdelen

Gezien de ontwikkelingen met het Coronavirus worden de adviesgesprekken nu veelal veilig met behulp van videobellen en schermdelen gedaan. Als er afspraken op kantoor gemaakt worden, dan uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter afstand en de hygiëne-afspraken.

Op afstand kunnen complexe zaken in een persoonlijk gesprek ook “face to face” besproken worden. Met de in onze software geïntegreerde hulpmiddelen kan de benodigde identificatie en tekenen van stukken, wat bijvoorbeeld nodig is om de hypotheek te regelen, papierloos verricht worden.

Daar hoeft u geen software voor geïnstalleerd te worden. Een telefoon in combinatie  met een computer, laptop of tablet met internetverbinding is voldoende. Beschikt u over een webcam dan bepaald u zelf of u die ook wilt gebruiken. Indien het geluid via de computer van mindere kwaliteit is gebruiken we daarvoor de telefoon.

Op het afgesproken tijdstip van de afspraak wordt u gebeld door onze adviseur en die geeft telefonisch aan u de benodigde sessiecode voor webcamadvies door of die is al daarvoor via WhatsApp doorgegeven.

Uitleg en gebruik digitale dienstverlening

(telefonisch wordt uw sessiecode doorgegeven)