Waar en wanneer u wilt advies met videobellen en schermdelen

Gezien de ontwikkelingen met het Coronavirus of lange reisafstanden kunnen adviesgesprekken ook met behulp van videobellen en schermdelen gedaan worden. Tijdens afspraken op kantoor worden de 1,5 meter afstand en de hygiëne-afspraken in acht genomen.

Op afstand kunnen complexe zaken in een persoonlijk gesprek ook “face to face” besproken worden. Met de in onze software geïntegreerde hulpmiddelen kan de benodigde identificatie en tekenen van stukken, wat bijvoorbeeld nodig is om de hypotheek te regelen, papierloos verricht worden.

Daar hoeft u geen software voor geïnstalleerd te worden. Een telefoon in combinatie  met een computer, laptop of tablet met internetverbinding is voldoende. Beschikt u over een webcam dan bepaald u zelf of u die ook wilt gebruiken. Indien het geluid via de computer van mindere kwaliteit is gebruiken we daarvoor de telefoon.

Op het afgesproken tijdstip van de afspraak logt u in met de link van Microsoft Teams die u vooraf per mail van ons heeft ontvangen. Met uw computer of tablet kunt u meekijken naar berekeningen en documenten.

Uitleg en gebruik digitale dienstverlening