Waar en wanneer u wilt advies met videobellen en schermdelen

Gezien de ontwikkelingen met het Coronavirus worden de adviesgesprekken nu veelal veilig met behulp van videobellen en schermdelen gedaan. Vanaf 25 mei worden er ook weer afspraken op kantoor gemaakt, uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter afstand en de hygiëne-afspraken.

Op afstand kunnen complexe zaken in een persoonlijk gesprek ook “face to face” besproken worden. Met de in onze software geïntegreerde hulpmiddelen kan de benodigde identificatie en tekenen van stukken, wat bijvoorbeeld nodig is om de hypotheek te regelen, papierloos verricht worden.

Daar hoeft u geen software voor geïnstalleerd te worden. Een telefoon in combinatie  met een computer, laptop of tablet met internetverbinding is voldoende. Beschikt u over een webcam dan bepaald u zelf of u die ook wilt gebruiken. Aangezien het geluid via de computer veelal van mindere kwaliteit is gebruiken we de telefoon.

Op het afgesproken tijdstip van de afspraak wordt u gebeld door onze adviseur en die geeft telefonisch aan u de benodigde sessiecode voor webcamadvies door of die is al daarvoor via WhatsApp doorgegeven.

Uitleg en gebruik digitale dienstverlening

(telefonisch wordt uw sessiecode doorgegeven)