Welkom bij PlannersDesk, onafhankelijk advieskantoor in Arnhem

Als volledig onafhankelijk en zelfstandig financieel advieskantoor adviseren en bemiddelen wij voor u in alle mogelijke financiële zaken. Onze specialisatie is hypotheken en de hiermee verband houdende levens- en schadeverzekeringen.

Mission statement
Betrouwbaar en gedreven is PlannersDesk in het realiseren van voordelen voor onze klanten. Onze beloningen komen de kwaliteit van onze dienstverlening ten goede en waarborgen onze continuïteit en daarmee service voor onze klanten.

Historie
In augustus 1989 startte Dirk Jan van Everdingen een kantoor in Uden en in juli 1992 een tweede kantoor in Arnhem. In oktober 1994 begon Edwin Kemers als kantoormanager van vestiging Arnhem. In juli 2002 werd kantoor Uden bij Arnhem gevoegd. In maart 2016 nam Edwin de laatste aandelen van Dirk Jan over.

Interview Edwin Kemers door Dolf Jansen

Wft dienstenwijzer PlannersDesk

Informatie over onze dienstverlening
Op grond van de Wet financieel toezicht (Wft) zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken.

Naam en adres
Onze statutaire gegevens zijn als volgt:
PlannersDesk B.V. Velperweg 88, 6824 HL Arnhem

Kantoorprofiel
PlannersDesk is een volledig onafhankelijk en zelfstandig financieel advieskantoor dat voor u bemiddelt in financiële zaken in de breedste zin van het woord. Onze specialisatie is hypotheken en alle hiermee verband houdende verzekeringen op leven- en schadegebied. Wij kunnen u ook van dienst zijn bij de aankoop- en verkoopbemiddeling en (echt)scheidingsbemiddeling.

De mensen
Edwin Kemers is Wft-gecertificeerd allround adviseur en neemt samen met u de benodigde stappen voor een gefundeerd hypotheekadvies en zorgt voor de bemiddeling van de door u gewenste producten. Hij wordt daarbij ondersteunt door een team voor het beheer van uw schadeverzekeringen en de schadebehandeling. Het team van Huizonline ondersteunt voor de makelaardij en styling.

Registratie bij de Autoriteit Financiële Markten
Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12016150.

Aard van dienstverlening
Met onze vergunning mogen wij bemiddelen in: hypothecair krediet, consumptief krediet, electronisch geld, spaarrekeningen, betaalrekeningen, levensverzekeringen en schadeverzekeringen.

Geen zeggenschap
Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten of diensten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal.

Hebt u een klacht?
Uiteraard doen wij ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bent u echter niet tevreden, dan vragen wij u dit ons dit te laten weten. Wij doen dan ons best om u weer tevreden te stellen. Vindt u dat wij niet naar uw tevredenheid op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u contact opnemen met:

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD)
Onder nummer 300.010956
Postbus 93257, 2509 AG DEN HAAG
Tel.: 070-333 8 999
consumenten@kifid.nl
Vermelding in register KiFiD

Adviesvrij
Ons kantoor is adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde banken of verzekeraars.

Selectie van aanbieders
Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die banken en verzekeraars voeren. Hierbij werken wij met een aantal voorkeursmaatschappijen. Wij bepalen zelf wie dat zijn. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering. De overige maatschappijen zullen wij ook betrekken bij onze productvergelijkingen. Voor nagenoeg alle maatschappijen in Nederland kunnen wij ook de bemiddeling voor u verzorgen.

Wijze waarop wij beloond worden
Voor onze dienstverlening rekenen wij u vaste vergoedingen waarover wij u vooraf informeren. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Voor de nazorg en beheer bieden wij meerdere serviceabonnementen. Door ook in de toekomst inzicht en overzicht te geven heeft u de zekerheid van een verantwoorde hypotheek en zorgeloze financiën.

Overzicht 63 maatschappijen

ABN AMRO
ACE Europe Life
AEGON
Alpha Credit
Allianz
Allianz Global Assistance
ARAG
Ardanta
Argenta
ASR Verzekeringen
Attens
AutoCash
Avero Achmea
bijBouwe
BLG Wonen
BNP Paribas Cardif
BNP Personal Finance
Brand New Day
Bovemij
Centraal Beheer
Credit Life

DAS
Dazure
Defam
Dela
Dynamic
Florius
Goudse
Hera Life
HollandWoont
Hypotrust
ING Bank
iptiQ
IQWOON
Lot Hypotheken
Lloyds Bank
Midglas
Merius Hypotheken
MUNT Hypotheken
Nationale Nederlanden
Nationale Waarborg
Nedasco

NIBC Direct
NNEK
Obvion
Onderlinge
Qander
Quantum Leben
Rabobank
Reaal
RNHB Hypotheekbank
Robuust Hypotheken
Scildon
SRK
Syntrus Achmea
TAF Leven
Triodos Bank
Tulp Hypotheken
Venn Hypotheken
Vista Hypotheken
Woonfonds
Woonnu
Zevenwouden

Onze gedragscode
Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk. De gegevens worden niet aan derden verstrekt en uitsluitend aangewend voor belangenbehartiging.

Wij adviseren in uw belang. Dat betekent dat wij er alles aan doen om uw belang zo goed mogelijk te dienen. Wij zullen dan ook niet meewerken aan constructies die tegen uw belang ingaan, ook niet als hierom door u of anderen wordt verzocht.

Wij zijn vrij om voor welke maatschappij dan ook te bemiddelen. Wij maken dan ook geen afspraken met banken of verzekeraars die onze adviesvrijheid beperken. Wij nemen niet deel aan incentives van banken of verzekeraars die erop gericht zijn bepaalde aantallen van een product- of productsoort af te nemen.

Wij verstrekken niet bewust foutieve informatie aan een bank of verzekeraar met betrekking tot het afsluiten of verkrijgen van een product of dienst. Ook zullen wij geen gegevens achterhouden die bij een bank of verzekeraar tot een andere beoordeling van uw aanvraag zal leiden.

Wij zijn ons bewust van het vertrouwen dat u in ons heeft en zullen onze uiterste best doen daarnaar te handelen.

Kantoor PlannersDesk Velperweg 88 Arnhem