Veilig online data verzamelen met Ockto

Ockto werkt snel, eenvoudig en veilig. Met de Ockto app log je in op de websites waar je financiële gegevens staan (zoals de Belastingdienst, UWV en MijnPensioenoverzicht). Ockto verzamelt steeds alleen de benodigde gegevens en toont ze in de app. Jij controleert die gegevens en verstuurt ze naar onze adviseur.

  1. Scannen: Via onze adviseur ontvang je een unieke QR-code die je scant met de Ockto app. Nu kan je beginnen met het verzamelen van je financiële gegevens.
  2. Verzamelen: In de Ockto-app log je met je DigiD in bij de overheidswebsites waar Ockto je gegevens gaat verzamelen. Stap voor stap maakt Ockto hier jouw persoonlijke financiële profiel van. De verzamelde gegevens presenteert Ockto overzichtelijk in de app.
  3. Versturen: Aan het einde van het proces geef je ons toestemming jouw gegevens te gebruiken en verstuur je ze. Of je dat doet bepaal je helemaal zelf.

Ockto is dè standaard voor het veilig verzamelen en delen van persoonlijke gegevens. Zij stellen veiligheid hoog in het vaandel en voldoen volledig aan geldende wetgeving en vereisten toezichthouders.

Heb je nog vragen? Ga naar de veelgestelde vragen pagina van Ockto.

Met app veilig online brondata verzamelen